Om oss

Velkommen til Familiekirka

Familiekirka er en livsglad og pulserende kirke med et innhold og en form som passer for folk i alle aldersgrupper, eller hele familien som vi sier.

Vi ønsker at Familiekirka skal være et varmt og inkluderende fellesskap hvor alle typer mennesker føler seg velkommen og kan utvikle seg og blomstre. 

Familiekirka passer godt for deg som ikke er så vant med å gå i kirken, og som lurer på hva kristen tro egentlig er uten selv å være en troende. Her blir du introdusert for Jesus Kristus i et avslappet miljø hvor du kan gjøre egne erfaringer og avgjøre om dette er noe for deg.

Visjon og verdier

Vår visjon er at Familiekirka skal være et fellesskap hvor alle mennesker kan møte Gud, lære Han å kjenne, og gjøre Han kjent.

Det betyr konkret at vår drøm er at Familiekirka skal være et sted hvor alle kjenner seg velkommen. Et sted for alle fra den den nyfødte babyen til de med grå hår. Et miljø som du kan se på som din familie uavhengig av bakgrunn, tro eller personlig ståsted.

Vi drømmer om at Familiekirka skal formidle det vi tror på sånn at andre kan oppdage og erfare Bibelens budskap om Gud som en god far, og få muligheten til å leve et bedre liv med Jesus i hverdagen.

For de som vil bruke en del av livet sitt til beste for andre ønsker vi at Familiekirka skal være et utgangspunkt for tjeneste. Enten det er som medarbeider i Familiekirka, som bistandsarbeider i et annet land eller som frivillig i et annet arbeid vil vi heie på alle som vil gjøre sitt for å bidra til å gjøre verden til et bedre sted. 

Lederrådet

Lederrådet er Familiekirkas styre. De har ansvar for menighetens teologi, praksis og daglige drift. Lederrådet ledes av forstanderen og er demokratisk. Det er menighetsmøtet som velger nye medlemmer av lederrådet.

Andreas Fjellvang
Tonje & Andreas Fjellvang

Pastorpar

Eva Breivik
Maria Fjellvang

Lederråd og ungevoksne

Karstein Fjellheim
Karstein Fjellheim

Lovsang og lederråd

Peter Walseth
Eimund Kringstad Skjæret

Evangelist, admin og lederråd

Øystein Selseng
David André Erichsen

Lederråd

Øystein Selseng
Jorid Hjulstad

Lederråd

Kontakt oss

Nøl ikke med å ta kontakt om du har spørsmål!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.